GÆSTEBOG = FESTSANG-EKSPRES

Har du lyst til at skrive et par ord i min GÆSTEBOG, vil det selvfølgelig glæde mig. På forhånd TUSIND TAK:-)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Marlene og Susie, d. 25-02-2019
Kære Søren;
Endnu engang TAK for en smuk og sjov sang du har skrevet til vores mors 70-års fødselsdag, den er eminent, og vi glæder os virkelig meget til at synge den for hende på lørdag. Vi høres helt sikkert ved (næste gang).
Kærlig hilsen
2 glade døtre, svigersønner og børnebørn
Skrevet af Gerda og Anders R., d. 22-02-2019
Hejsa Søren Rose;
Tusind tak for den bedste, sjoveste og kærligste festsang, som du har skrevt til vort dejlige barnebarns konfirmation. Vi glæder os til dagen, og ønsker dig alt godt fremover.
Mange hilsener
farmor og farfar
Skrevet af Helle Mortensen, d. 19-02-2019
Kære Søren;
Vil bare udtrykke stor taknemmelig for den flotte sang du lige har skrevet. Vi anbefaler dig varmt og vender tilbage senere på året hvor mormor fylder 70. Tak endnu engang.
Kærlig hilsen
Helle & Jan
Skrevet af Kirsten og Niller, d. 15-02-2019
Hej Søren;
TUSIND tak for den allerbedste sang vi ku ønske os til sønnens konfirmation. Meget flot pyntet og det hele. Vi vil anbefale dig til alle vi kender. TAK, og ha det godt.
Kh Kirsten og Niller
Skrevet af Gitte Rasmussen, d. 13-02-2019
Kære Søren;
Du skrev en fantastisk sang til min/Gittes konfirmation i april for 44 år siden (jeg har stadig sangen). Du skrev sange til vores 4 ungers konfirmationer, og nu har du skrevet den smukkeste sang til vores ældste barnebarn. Plus ALT 'det løse', for gennem årene, har du selvfølgelig også skrevet et svimlende antal sange til mange andre festlige lejligheder i familien, runde fødselsdage, bryllupper, barnedåber osv. Søren vi vil inderligt ønske du bliver 120 år (mindst), så vores oldebørn også får glæde af dine eminente kompetencer som 'poet'. Vi er taknemmelige, og ønsker dig en dejlig dag:-)
Knus fra
Gitte & Peter
Skrevet af Ketty Larsen, d. 12-02-2019
Hej Søren;
Endnu engang TUSIND tak for den kærlige og sjove sang du har produceret til vores ældste barnebarn. Vi glæder os til at synge for ham i april. Du får vores varmeste anbefaling.
Kh Ketty
Skrevet af Jannie og Keld, d. 07-02-2019
Til Søren Rose;
Mange tak for den gode og flotte sang du skrev til vores barnebarns konfirmation. Vi er meget glade for vi valte dig til at skrive sangen. Vi vil anbefale dig til alle. Hav det godt.

med venlig hilsen
Mikkels mormor og morfar
Skrevet af Julie B. & Anders, d. 07-02-2019
Kære Søren;
Det er 3. gang vi modtager en super god og ikke mindst SJOV sang fra dig. Alle vores tanker og idéer er kommet med, og vi glæder os til Victors konfirmation. Tusind tak Søren, også for tipset til sangskjuler, det er perfekt. Der er 2 år til næste konfirmation, men måske kommer der fester ind imellem, og i så fald hører du fra os (igen, igen).
Kh Julie B. & Anders
Skrevet af Tine Nicolaisen, d. 06-02-2019
Hej Søren Rose;
Vi er SÅ taknemmelige for den smukke sang du netop har skrevet til vores mors 60 års fest. Vi glæder os helt vildt til at synge den for hende. Vi har takket vores kusine, fordi hun anbefalede dig. Sangen er den flotteste vi har set.
Kærlig hilsen Tine og Ea
Skrevet af Lena Nielsen, d. 31-01-2019
Kære Søren;
Tusind tak for den fine og sjove sang du har skrevet til Victors konfirmation - den bliver han glad for. Vi er jublende glade, og vil anbefale dig til alle.
Mvh Lena & Flemming
Skrevet af Iben Rasmussen, d. 26-01-2019
Hej Søren;
Endnu en super god og virkelig morsom sang fra din hånd, og så smukt pyntet. Imponerende flot stykke arbejde.
Af hjertet TAK, vi glæder os til datterens konfirmation. Vor varmeste anbefaling.
Kærlig hilsen
Iben og Lars
Skrevet af Malene Iversen, d. 11-01-2019
Kære Søren;
Du er super dygtig, ikke så meget som en kommafejl:-) Tusind tak for en helt igennem fantastisk sang til vores datters nonfirmation, den sidder lige i øjet. Vi er begejstrede og anbefaler dig hermed til alle som har brug for en god festsang.
Skrevet af Ann Johnsen, d. 24-11-2018
Hej Søren;
Mange, mange tak for den fedeste festsang til mine forældres sølvbryllup i lørdags. Den gik lige i hjertet, de blev virkelig glade, og dine kontaktoplysningr er formidlet videre til adskillige. Tak, jeg er taknemmelig.
KH Ann
Skrevet af Claus & Josefine , d. 20-10-2018
Kære Søren Rose;
Af hjertet tak for en helt igennem forrygende smuk, sjov og velskrevet festsang til vores mors 70-års fødselsdag på lørdag. Vi glæder os max til at synge den for hende, og vi anbefaler dig gladeligt til alle som har brug for en rigtig god sang:-)
Kærlig hilsen
Claus & Jose
Skrevet af Hanne Nielsen, d. 22-09-2018
Hej Søren;
Vil blot takke dig for en ualmindelig smuk sang du har skrevet til vores søns bryllup, den er intet mindre end fantastisk, og du får vores varmeste anbefalinger.
Rigtig god weekend.
Mange venlige hilsner
Bo og Hanne

Nyeste kommentarer

10.01 | 11:27

Hej Søren og kone tak for en god sang til Lukas konfimation den er bare god vi er meget tilfredse komplet

...
25.08 | 08:32

Hej Søren Tusind tak for sølvbryllupsangen. Den var sød, sjov og rammende. Vi fik også lavet en god reklame for dig til festen😉

...
05.08 | 08:58

Hej
Tusind tak for en fin sang til vores søn og svigerdatters bryllup den 3.8.2019. Den indeholdt alt hvad vi havde ønsket og gav en god historie.

...
27.05 | 22:27

Hej Søren, tusind tak for sangen til mine forældres sølvbryllup. Den var sød og sjov, og faldte i rigtig god jord hos alle.

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE