GÆSTEBOG = FESTSANG-EKSPRES

Har du lyst til at skrive et par ord i min GÆSTEBOG, vil det selvfølgelig glæde mig. På forhånd TUSIND TAK:-)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Ann Johnsen, d. 24-11-2018
Hej Søren;
Mange, mange tak for den fedeste festsang til mine forældres sølvbryllup i lørdags. Den gik lige i hjertet, de blev virkelig glade, og dine kontaktoplysningr er formidlet videre til adskillige. Tak, jeg er taknemmelig.
KH Ann
Skrevet af Claus & Josefine , d. 20-10-2018
Kære Søren Rose;
Af hjertet tak for en helt igennem forrygende smuk, sjov og velskrevet festsang til vores mors 70-års fødselsdag på lørdag. Vi glæder os max til at synge den for hende, og vi anbefaler dig gladeligt til alle som har brug for en rigtig god sang:-)
Kærlig hilsen
Claus & Jose
Skrevet af Hanne Nielsen, d. 22-09-2018
Hej Søren;
Vil blot takke dig for en ualmindelig smuk sang du har skrevet til vores søns bryllup, den er intet mindre end fantastisk, og du får vores varmeste anbefalinger.
Rigtig god weekend.
Mange venlige hilsner
Bo og Hanne
Skrevet af Jannie, Gert og Carina, d. 19-09-2018
Kære Søren;
Hold op hvor er du dygtig. Tusind tak for den bedste sang vi har set for vores øjne - vi glæder os som små børn til at synge den for vores far på lørdag. Og ovenikøbet med den smukkeste pynt. Vi anbefaler dig til alle - og vender helt sikkert tilbage til dig næste gang vi skal bruge den helt perfekte sang. TAK.
Kæmpe knus fra os alle 3
Skrevet af Helene Rasmussen, d. 08-09-2018
Hej Søren;
Af hjertet tak for den smukke, rørende, søde og sjove sang du skrev til vores datters bryllup sidste lørdag, den vakte stor begejstring og glæde, og vi er meget taknemmelige. Du har virkelig ordet i din magt, og vi anbefaler dig varmt.
Rigtig god weekend.
Kh Helene og Kim
Skrevet af Susanne P. (på vegne af mig og 2 brødre), d. 27-08-2018
Kære Søren Rose;
Tusind tak for den fine og sjov sang du skrev til vores mors 80-års i lørdags, hun var så glad og rørt over teksten. Vi vender helt sikkert tilbage næste gang vi skal bruge en god sang og vil altid anbefale dig.
Kh Susse
Skrevet af Ina og Peter Andersen, d. 17-08-2018
Hej Søren;
Vil blot endnu engang sige TUSIND TAK, for den smukkeste sang vi ku ønske os til vores datters bryllup. Fantastisk at du kan få så meget smukt, godt og sjovt ud af nogle få linjer med tekst. Vi er taknemmelige for dit arbejde, og vil anbefale dig til alle andre der ønsker en go sang. Du hører fra os når vores søn skal giftes næste år.
Skrevet af Helene og Richard, d. 04-08-2018
Kære Søren;
Tusind tak for den virkelig smukke, rørende og sjove tale, du har skrevet til vor søns og svigerdatters bryllup næste lørdag. Du har 'ordet i din magt' i en grad vi ikke troede var muligt, og vi anbefaler på det varmeste dine kompetencer til alle der har behov for en god tale, og selv mangler 'evnerne' til at forfatte den. Fortsat rigtig god sommer.
Skrevet af Nete & Bjarne Andersen, d. 23-07-2018
Hej Søren;
Du begejstrer os gang på gang. Af hjertet tak for den fantastiske og smukke sang, du skrev til vores datters bryllup. Den sidder som altid, lige i øjet, nu glæder vi os blot til brylluppet. TAK Søren, vi anbefaler dig til hver en tid.
Skrevet af Jørgen og Birgit Andreassen, d. 20-07-2018
Kære Søren.
I anledning af vores datter og svigersøns bryllup, har du lavet en fantastisk sang.
Vi vil gerne sige dig tusinde tak.
Du er kommet omkring samtlige oplysninger du har fået.Sangen er sjov,festlig og kærlig.Vi vil varmt anbefale dig.
Kærlig hilsen Birgit.
E-mail:
Skrevet af Jane og Finn Lorentzen, d. 18-07-2018
Kære Søren;
Vil blot sige tusind tak for den flotteste og sjoveste sang vi kunne ønske os. Vi glæder os meget til at synge den på lørdag. Anbefaler dig med begejstring til alle. TAK.
Kærlig hilsen Jane
Skrevet af Olafur O., d. 15-06-2018
Hej Søren Rose;
Har netop modtaget den sjoveste og mest velskrevne festsang jeg til dato har set. Tusind tak for det flotte arbejde. De varmeste anbefalinger herfra, med ønsket om en fortsat god sommer.
Skrevet af Gorm Rasmussen, d. 06-06-2018
Kære Søren Rose;
Hvor er vi bare glad for vi 'fandt' dig. Har aldrig set bedre, mere sjov og kærlig sang end den du skrev til vores datters bryllup i lørdags. Der var ikke et øje tørt, og vi er dig meget taknemmelige. Af de 7 sange der var til festen, var DIN sang absolut den bedste. TAK Søren, vi vender tilbage næste gang vi har fest.
Knus fra Tut & Gorm
Skrevet af Louise, Mia og Jens, d. 31-05-2018
Hej Søren;
Vi takker mange gange for den flotte, personlig sang du lavede til vores mors 80-års dag. Den var helt perfekt, TAK.
Kærlig hilsen fra os 3
Skrevet af Jytte & Per Nielsen, d. 13-05-2018
Kære Søren;
TUSIND TAK for endnu en fantastisk festsang, denne gang til vor datters konfirmation. Det er godt at vide, at man trygt kan lægge ansvaret i dine hænder - vi er aldrig blevet skuffet over resultatet, sangen var fantastisk.
De varmeste anbefalinger, med ønsket om en god og solrig sommer til dig og familien.
Mange hilsner
Jytte Nielsen

Nyeste kommentarer

25.08 | 08:32

Hej Søren Tusind tak for sølvbryllupsangen. Den var sød, sjov og rammende. Vi fik også lavet en god reklame for dig til festen😉

...
05.08 | 08:58

Hej
Tusind tak for en fin sang til vores søn og svigerdatters bryllup den 3.8.2019. Den indeholdt alt hvad vi havde ønsket og gav en god historie.

...
27.05 | 22:27

Hej Søren, tusind tak for sangen til mine forældres sølvbryllup. Den var sød og sjov, og faldte i rigtig god jord hos alle.

...
31.03 | 10:00

Modtog en rigtig dejlig sang til mit barnebarns konfirmation fra dag til dag. I har fået alt det væsentlige med. Vil anbefale jer til andre. Og en fin pris.

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE