GÆSTEBOG = FESTSANG-EKSPRES

Det vil glæde mig, hvis du har lyst til at skrive et par ord i min GÆSTEBOG. På forhånd TUSIND TAK:-)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Karin og Jens Olsen, d. 14-05-2019
TUSIND TAK Søren. Samtlige 84 gæster ved konfirmationen i søndags var begejstrede, og ikke mindst vores barnebarn. Mindst 20 af gæsterne spurgte om dine data/din mail, så du kan forvente mange kunder i butikken.
Sangen var både sød, rørende og ualmindelig morsom - lige i vores families 'ånd'. Spot on fra start til slut - og vi kommer igen ved næste festlige lejlighed. Hav det rigtig godt så længe.
KH Karin
Skrevet af Evelyn og Charles, d. 13-05-2019
Hej Søren Rose;
Hermed vores varmeste anbefaling. Vi er dybt taknemmelig for den fineste, sødeste og sjoveste sang vi nogensinde har set, og NU glæder vi os bare til konfirmationen. Vi vender tilbage til dig næste gang vi skal bruge en skøn festsang. Rigtig god sommer.
Knus fra E og C
Skrevet af Julie W., d. 04-05-2019
Kære Søren;
Jeg takker mange gange for den meget fine sang du har lavet til min datters konfirmation, jeg kunne ikke have ønsket mig en flottere sang og jeg glæder mig til festen. Tak du er virkelig dygtig.
Skrevet af Henny Rasmussen, d. 03-05-2019
Tusind tak Søren for den smukkeste takkesang til vores barnebarns konfirmation, aldrig set bedre, flottere og sjovere sang. Vil på det varmeste anbefale dig til alle andre der har brug for en god og sjov festsang eller takkesang.
Med venlig hilsen
Henny og Carl-Ove
Skrevet af Edith og Karl, d. 30-04-2019
Søren Rose, du skal da lige vide
der er stor glæde fra vores side
sang skrevet til vor konfirmation
er super, synes manden og fruen.
Anbefaler dig med glæde til alle
både de tykke og de mere smalle.
Vender tilbage til dig næste gang
vi har behov for den BEDSTE sang.

TAK, TAK og TAK - vi er begejstrede.
Kærlig hilsen
Edith og Karl
Skrevet af Erika A. Poulsen, d. 30-04-2019
Kære Søren Rose;
Af hjertet TUSIND TAK, for den smukkeste og mest rørende og kærlige sang du har skrevet til vores søn og kommende svigerdatter. Vi er dybt imponerede over din kunnen - fantastisk indlevelsesevne man skulle tro du kendte dem personligt. Vil anbefale dig til alle, og vi glæder os til festen.
Knus fra Erika
Skrevet af Hanne Nielsen, d. 27-04-2019
Hejsa;
Tusind tak for endnu en super god og velskreven sang fra din hånd Søren. Min mormor har fortalt, at du skrev den først sang for hende for over 40 år siden. Vores familie 'slipper du aldrig for' - hi hi. Vi glæder os vildt meget til festen 18. maj. Hav det godt til næste gang.
Knus fra Hanne
Skrevet af Lonnie Pedersen, d. 24-04-2019
Hej Søren Rose;
Aldrig set bedre og sjovers sang end den du lige har leveret EKSPRES til mit barnebarns konfirmation - af hjertet tak. Vi vender helt sikkert tilbage næste gang vi har brug for en god festsang, og vil hermed anbefale dig til alle andre.
Kærlig hilsen Lonnie
Skrevet af Helle og Jack, d. 24-04-2019
Kære Søren;
Endnu engang TUSIND TAK for en smuk og sjov sang til vores søns konfirmation. Vil til hver en tid anbefale dig til ALLE. Hav en super dejlig sommer.
Knus fra Helle & Jack
Skrevet af Emil, d. 22-04-2019
Hey Søren
Vil bare sige tusin tak for den mega gode takkesang du har skrevet for mig jeg glæde mig til komfirmationen.
Hilsner fra Emil
Skrevet af Lene Andreasen, d. 16-04-2019
Hej Søren;
Vil blot sige, at jeg er meget taknemmlig over den smukke, kærlig sang du skrevet til min kommende mand ved vores bryllup. Den er endnu bedre end jeg havde turde håbe på. Tusind tak jeg vil råde alle til at få skrevet deres sange hos dig. Hav det godt.
Mange hilsen
Lene
Skrevet af Charlotte og Benny E., d. 13-04-2019
Kære sangskriver, Søren Rose
Vi er meget taknemmelige for den gode og sjove sang du har skrevet til vores barnebarns konfirmation, den er langt bedre end vi havde turdet håbe på. Vi vil vende tilbage til dig næste gang der er fest i familien, og vil med glæde anbefale dig til andre. Tusind tak for hjælpen.
Kh Charlotte
Skrevet af Gry Thomsen, d. 05-04-2019
Kære Søren;
Tak for endnu en skøn og flot sang fra dig - denne gang til vores datters konfirmation. Vi glædes over dine evner som sangskriver hver eneste gang - og anbefaler dig hermed på det varmeste til alle andre. Fantastisk hvad du kan få ud af nogle ganske få linjer med 'ord'. Tak.
Mvh Gry og Jens
Skrevet af Gitte H., d. 02-04-2019
Hej Søren;
Vi er MEGET begejstred for den fantastiske, kærlig og sjove konfirmationssang du har skrevet til vores søn. Vi henvender os helt sikkert igen næste gang vi har brug for en god og sjov festsand. Tusind tak for hjælpen.
Kærlig hilsen Gitte
Skrevet af Jytte Nielsen, d. 01-04-2019
Kære Søren Rose;
Tusind tak for den flotte festsang du netop har skrevet til vores barnebarn - aldrig set bedre sang. Vi anbefaler dig varmt til alle.
Kh Jytte og Esben

Nyeste kommentarer

04.03 | 18:10

Tusinde tak for en helt fantastisk god konfirmationssang personlig og fyldt med humor og glæde , samt en meget hurtig levering 😄 Kan varmt anbefale dig 🤗 TAK

...
10.01 | 11:27

Hej Søren og kone tak for en god sang til Lukas konfimation den er bare god vi er meget tilfredse komplet

...
25.08 | 08:32

Hej Søren Tusind tak for sølvbryllupsangen. Den var sød, sjov og rammende. Vi fik også lavet en god reklame for dig til festen😉

...
05.08 | 08:58

Hej
Tusind tak for en fin sang til vores søn og svigerdatters bryllup den 3.8.2019. Den indeholdt alt hvad vi havde ønsket og gav en god historie.

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE