GÆSTEBOG = FESTSANG-EKSPRES

Har du lyst til at skrive et par ord i min GÆSTEBOG, vil det selvfølgelig glæde mig. På forhånd TUSIND TAK:-)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Nete & Bjarne Andersen, d. 23-07-2018
Hej Søren;
Du begejstrer os gang på gang. Af hjertet tak for den fantastiske og smukke sang, du skrev til vores datters bryllup. Den sidder som altid, lige i øjet, nu glæder vi os blot til brylluppet. TAK Søren, vi anbefaler dig til hver en tid.
Skrevet af Jørgen og Birgit Andreassen, d. 20-07-2018
Kære Søren.
I anledning af vores datter og svigersøns bryllup, har du lavet en fantastisk sang.
Vi vil gerne sige dig tusinde tak.
Du er kommet omkring samtlige oplysninger du har fået.Sangen er sjov,festlig og kærlig.Vi vil varmt anbefale dig.
Kærlig hilsen Birgit.
E-mail:
Skrevet af Jane og Finn Lorentzen, d. 18-07-2018
Kære Søren;
Vil blot sige tusind tak for den flotteste og sjoveste sang vi kunne ønske os. Vi glæder os meget til at synge den på lørdag. Anbefaler dig med begejstring til alle. TAK.
Kærlig hilsen Jane
Skrevet af Olafur O., d. 15-06-2018
Hej Søren Rose;
Har netop modtaget den sjoveste og mest velskrevne festsang jeg til dato har set. Tusind tak for det flotte arbejde. De varmeste anbefalinger herfra, med ønsket om en fortsat god sommer.
Skrevet af Gorm Rasmussen, d. 06-06-2018
Kære Søren Rose;
Hvor er vi bare glad for vi 'fandt' dig. Har aldrig set bedre, mere sjov og kærlig sang end den du skrev til vores datters bryllup i lørdags. Der var ikke et øje tørt, og vi er dig meget taknemmelige. Af de 7 sange der var til festen, var DIN sang absolut den bedste. TAK Søren, vi vender tilbage næste gang vi har fest.
Knus fra Tut & Gorm
Skrevet af Louise, Mia og Jens, d. 31-05-2018
Hej Søren;
Vi takker mange gange for den flotte, personlig sang du lavede til vores mors 80-års dag. Den var helt perfekt, TAK.
Kærlig hilsen fra os 3
Skrevet af Jytte & Per Nielsen, d. 13-05-2018
Kære Søren;
TUSIND TAK for endnu en fantastisk festsang, denne gang til vor datters konfirmation. Det er godt at vide, at man trygt kan lægge ansvaret i dine hænder - vi er aldrig blevet skuffet over resultatet, sangen var fantastisk.
De varmeste anbefalinger, med ønsket om en god og solrig sommer til dig og familien.
Mange hilsner
Jytte Nielsen
Skrevet af Evelyn og Hans O., d. 07-05-2018
Søren Rose;
Du er den BEDSTE sangskriver. Tusind tak for den smukkeste sang til Oscars konfirmation, begejstringen ville ingen ende tage, vi grinede så tårerne trillede. Vore varmeste anbefalinger, og om ikke før, så skriver vi til dig igen i 2019, hvor min niece skal konfirmeres. TAK.
KH Evelyn
Skrevet af Ole og Julie, d. 29-04-2018
Kære Søren;
1000 tak for den smukkeste og kærligste sang vi kunne ønske os til vores datters bryllup. Vi ser frem til festen, og vores varmeste anbefaling er fuldt fortjent🖒
Kærlig hilsen
Julie
Skrevet af Leon, d. 16-04-2018
Kære Søren;
Tusind tak for den sjoveste, og samtidig mest rørende, 100% personlige konfirmationssang jeg og min hustru til dato har set. Fantastisk måde, du har 'ordet i din magt' på. Jeg har været manuskriptforfatter full time i et kvart århundrede, så det kræver noget ekstraordinært, at imponere mig. Det har du 'leveret'. 100% 'thumbs up' herfra.
Skrevet af Maria, d. 16-04-2018
Hejsa Søren Rose;
Tusend tak for min flotte takesang til komfirmation jeg er meget glad for den og glæder mig til at syng den samen med alle gæstern. Ha det godt.
Krammer fra Maria
Skrevet af Hanne Knudsen, d. 01-04-2018
Kære Søren;
Af hjertet mange tak for en super god og sjov sang du skrev til vores datters bryllup. Kunne ikke ha ønsket en flotter sang. Vi har konfirmation næste år og vender frygtelig tilbage om et lille års tid.
Knus fra Hanne
Skrevet af Louise & Henrik Olesen, d. 23-03-2018
Hej Søren;
1000 TAK for en helt igennem smuk og sjov sang til vores datters konfirmation - flot at du kan få sådan et digert værk ud af nogle ganske få sætninger med tips fra os. Dyb respekt for dine kompetencer. Vi anbefaler dig til alle som efterspør' den bedste og sjoveste festsang.
Skrevet af Jette S., d. 19-03-2018
Kære Søren;
Vi er imponerede og taknemmelige, og vil hermed sige TAK for den flotte sang og tale du har skrevet til Marias konfirmation. Begge dele er perfekte og smukt pyntet. Vi glæder os til festen i maj, og vil sende dig en positiv tanke på dagen.
Kærlig hilsen Jette
Skrevet af Helle & Svend E. Jørgensen, d. 17-03-2018
Hejsa Søren Rose;
Mange tusind tak for den flotteste sang vi til dato har set. Vi kan næsten ikke vente til 15. april - blir virkelig spændende. Du får de varmeste og fuldt fortjente anbefalinger - tænk at kunne få så mange fine og sjove vers ud af blot 5 linjer med tips. Tak Søren.

Nyeste kommentarer

25.08 | 08:32

Hej Søren Tusind tak for sølvbryllupsangen. Den var sød, sjov og rammende. Vi fik også lavet en god reklame for dig til festen😉

...
05.08 | 08:58

Hej
Tusind tak for en fin sang til vores søn og svigerdatters bryllup den 3.8.2019. Den indeholdt alt hvad vi havde ønsket og gav en god historie.

...
27.05 | 22:27

Hej Søren, tusind tak for sangen til mine forældres sølvbryllup. Den var sød og sjov, og faldte i rigtig god jord hos alle.

...
31.03 | 10:00

Modtog en rigtig dejlig sang til mit barnebarns konfirmation fra dag til dag. I har fået alt det væsentlige med. Vil anbefale jer til andre. Og en fin pris.

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE