GÆSTEBOG = FESTSANG-EKSPRES

Har du lyst til at skrive et par ord i min GÆSTEBOG, vil det selvfølgelig glæde mig. På forhånd TUSIND TAK:-)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Erika A. Poulsen, d. 30-04-2019
Kære Søren Rose;
Af hjertet TUSIND TAK, for den smukkeste og mest rørende og kærlige sang du har skrevet til vores søn og kommende svigerdatter. Vi er dybt imponerede over din kunnen - fantastisk indlevelsesevne man skulle tro du kendte dem personligt. Vil anbefale dig til alle, og vi glæder os til festen.
Knus fra Erika
Skrevet af Hanne Nielsen, d. 27-04-2019
Hejsa;
Tusind tak for endnu en super god og velskreven sang fra din hånd Søren. Min mormor har fortalt, at du skrev den først sang for hende for over 40 år siden. Vores familie 'slipper du aldrig for' - hi hi. Vi glæder os vildt meget til festen 18. maj. Hav det godt til næste gang.
Knus fra Hanne
Skrevet af Lonnie Pedersen, d. 24-04-2019
Hej Søren Rose;
Aldrig set bedre og sjovers sang end den du lige har leveret EKSPRES til mit barnebarns konfirmation - af hjertet tak. Vi vender helt sikkert tilbage næste gang vi har brug for en god festsang, og vil hermed anbefale dig til alle andre.
Kærlig hilsen Lonnie
Skrevet af Helle og Jack, d. 24-04-2019
Kære Søren;
Endnu engang TUSIND TAK for en smuk og sjov sang til vores søns konfirmation. Vil til hver en tid anbefale dig til ALLE. Hav en super dejlig sommer.
Knus fra Helle & Jack
Skrevet af Emil, d. 22-04-2019
Hey Søren
Vil bare sige tusin tak for den mega gode takkesang du har skrevet for mig jeg glæde mig til komfirmationen.
Hilsner fra Emil
Skrevet af Lene Andreasen, d. 16-04-2019
Hej Søren;
Vil blot sige, at jeg er meget taknemmlig over den smukke, kærlig sang du skrevet til min kommende mand ved vores bryllup. Den er endnu bedre end jeg havde turde håbe på. Tusind tak jeg vil råde alle til at få skrevet deres sange hos dig. Hav det godt.
Mange hilsen
Lene
Skrevet af Charlotte og Benny E., d. 13-04-2019
Kære sangskriver, Søren Rose
Vi er meget taknemmelige for den gode og sjove sang du har skrevet til vores barnebarns konfirmation, den er langt bedre end vi havde turdet håbe på. Vi vil vende tilbage til dig næste gang der er fest i familien, og vil med glæde anbefale dig til andre. Tusind tak for hjælpen.
Kh Charlotte
Skrevet af Gry Thomsen, d. 05-04-2019
Kære Søren;
Tak for endnu en skøn og flot sang fra dig - denne gang til vores datters konfirmation. Vi glædes over dine evner som sangskriver hver eneste gang - og anbefaler dig hermed på det varmeste til alle andre. Fantastisk hvad du kan få ud af nogle ganske få linjer med 'ord'. Tak.
Mvh Gry og Jens
Skrevet af Gitte H., d. 02-04-2019
Hej Søren;
Vi er MEGET begejstred for den fantastiske, kærlig og sjove konfirmationssang du har skrevet til vores søn. Vi henvender os helt sikkert igen næste gang vi har brug for en god og sjov festsand. Tusind tak for hjælpen.
Kærlig hilsen Gitte
Skrevet af Jytte Nielsen, d. 01-04-2019
Kære Søren Rose;
Tusind tak for den flotte festsang du netop har skrevet til vores barnebarn - aldrig set bedre sang. Vi anbefaler dig varmt til alle.
Kh Jytte og Esben
Skrevet af Louise Nielsen og co., d. 28-03-2019
Jubiii Søren, og af hjertet tak. Du hjalp mig ud af en stor knibe, da en anden sangskriver (heldigvis vil jeg sige nu) brændte mig af. Sang til min mors 60-års fest bestilt hos dig kl. 8:30 blev leveret i min mail kl. 13:05. IMPONERENDE - og oven i købet uden nogen form for 'haste-tillæg'. Jeg er super glad for den anden brændte mig af.
Stort knus fra Louise
Skrevet af Lenette O., d. 24-03-2019
Hejsa Søren Rose;
Jeg er imponeret over dine evner som festsangskriver. Af hjertet TAK for den fineste sang jeg til dato har set, min datter vil helt sikkert blive lykkelig for den. Vender tilbage ved næste festlige lejlighed, hav det rigtig godt indtil da.
Knus fra Lenette
Skrevet af Susanne Petersen, d. 23-03-2019
Hej Søren;
Vi er meget taknemmelige for den flotte og kærlige sang du har skrevet til vores barnebarn - nu glæder vi os endnu mere til festen. Vil varmt anbefale dig til alle. Tusind tak for dit flotte og hurtige arbejde og ikke mindst god service.
Kh Susanne
Skrevet af Mille, Nette og Oliver, d. 20-03-2019
Kære Søren;
Vi er super vilde med den flotte og sjov sang du har skrevet til vores forældres bryllup på lørdag. Den er meget bedre og sjovere end vi havde turde forventet. Vi vil anbefale dig til alle venner og familien, tusind tak.
Mange hilsner
Mille, Nette og Oliver
Skrevet af Annette og Ivar, d. 17-03-2019
Tusind tak for sangen Søren Rose, vi har aldrig set en bedre, mere kærlig, flottere pyntet eller sjovere sang end den du netop har skrevet til Esther. Anbefaler dig til alle, og vender tilbage næste år, om ikke før, hvor vi atter har konfirmation i familien. TAK.
Kram fra A og I

Nyeste kommentarer

10.01 | 11:27

Hej Søren og kone tak for en god sang til Lukas konfimation den er bare god vi er meget tilfredse komplet

...
25.08 | 08:32

Hej Søren Tusind tak for sølvbryllupsangen. Den var sød, sjov og rammende. Vi fik også lavet en god reklame for dig til festen😉

...
05.08 | 08:58

Hej
Tusind tak for en fin sang til vores søn og svigerdatters bryllup den 3.8.2019. Den indeholdt alt hvad vi havde ønsket og gav en god historie.

...
27.05 | 22:27

Hej Søren, tusind tak for sangen til mine forældres sølvbryllup. Den var sød og sjov, og faldte i rigtig god jord hos alle.

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE