GÆSTEBOG = FESTSANG-EKSPRES

Det vil glæde mig, hvis du har lyst til at skrive et par ord i min GÆSTEBOG. På forhånd TUSIND TAK:-)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Lotte og Kim, d. 31-12-2019
Til Søren Rose
Du er bare den bedste. Tusind tak for sangen til vores søn og svigerdatters bryllup sidste uge, den var intet mindre end perfekt, og melodien var genial. Vil anbefale dig til enhver, og ønsker hermed dig og din familien et rigtig GODT og LYKKEBRINGENDE NYTÅR.
Knus fra Lotte & Kim
Skrevet af Louise B. Hansen, d. 28-12-2019
Kære Søren Rose;
Tusind tak for den helt igennem fantastiske festsang du skrev til vores firma-julefrokost sidste lørdag - sangen var lige i øjet og havde alt i sig. Der var ikke et øje tørt og den blev på opfordring sunget flere gange. Vi anbefaler dig til alle, og vender helt sikkert tilbage ifm næste års julefrokost - sådan en frisk sang er jo en god 'tradition'. Rigtig godt nytår.
Juleknus fra Louise og Co.
Skrevet af Lise & Gorm, d. 11-11-2019
Jeg kan desværre ikke digte så godt
men TAK for sangen, den var FLOT.
Og kære Søren, jeg vil blot sige her
jeg anbefaler dig, til alle og enhver.

Af hjertet tak fra Lise
Skrevet af Anita Jensen, d. 11-11-2019
Til Søren Rose;
Vil bare sige, at jeg aldrig har set en bedre festsang end den du har skrevet til vores mors 80-års fødselsdag. Jeg vil anbefale dig til alle jeg kender. Tusind tak for hjælpen.
Knus fra Anita og to brødre
Skrevet af Ole og Mette Sørensen, d. 03-11-2019
Kære Søren;
Af hjertet tak for den fantastisk gode og sjove festsang du skrev til vores datters og svigersøns bryllup i går. De blev meget taknemmelige for sangen, antallet af vers var helt perfekt og melodien sad også lige i øjet. TAK.
Kh Ole og Mette
Skrevet af Anni Nielsen, d. 28-10-2019
Hej Søren;
Mange, mange tak for den skønne sang du netop har skrevet til min mands 60-års-fest. Både rørende, kærlig og super sjov - jeg anbefaler dig til alle.
Kh
Anni
Skrevet af Sussi og co., d. 27-10-2019
Af hjertet TAK Søren Rose, for den sødeste, flotteste og sjoveste sang, jeg nogensinde har oplevet. Glæder mig til den skal synges på lørdag, og jeg anbefaler dig til ALLE andre der har brug for en go sang:-). Ønsker dig en god weekend.
Stort kram
Sussi H.
Skrevet af Peter og Helle Nielsen, d. 22-10-2019
Kære Søren;
Tusind tak for den bedste bryllupssang vi nogensinde har set. Den var både sjov og rørende på samme tid, og vores datter og svigersøn blev super glade. Vi anbefaler dig til alle der har brug for en god festsang, og vender tilbage til dig næste gang vi skal til stor og betydningsfuld fest.
KH Peter & Helle
Skrevet af Pia Madsen, d. 26-09-2019
Tak for de gode sange til vores konfirmation, du kan virkelig noget med ord, sangene blev et hit ved festen. Vi vil helt sikkert bestille igen når vi får brug for en ny sang!
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Jens Hasen, d. 24-09-2019
Har købt flere sange af dig, du er virkelig god til at kombinere og få dem festlige, kan varmt anbefale dig til alle som mangler en sang!
E-mail:
Skrevet af Louise og Jack, d. 17-08-2019
Hej Søren;
TUSIND TAK for den flotte og virkelig sjove sang du skrev til vores forældres sølvbryllup i sidste uge. Aldri set bedre og sangen satte virkeli prikken over i'et. Anbefaler dig på det varmeste til alle.
Skrevet af Jytte og Bent, d. 11-08-2019
Kære Søren;
Af hjertet TAK, for den sødeste, flotteste og sjoveste sang vi til dato har set. Vi glæder os rigtig meget til at se vores søns og kommende svigerdatters reaktion ved festen på lørdag. Vil på det varmeste anbefale dig til alle👌
Skrevet af Signe Hansen, d. 28-07-2019
Hej Søren;
Tusind tak for den fantastiske sang til vores forældres sølvbryllup, den vakte lykke og begejstring. Vi vil anbefale dig til enhver som har brug for en god og sjov sang, og du hører fra os igen næste gang vi skal til fest. Hav en fortsat god sommer.
Mange hilsner
Ole og Signe
Skrevet af Susan A. Nielsen, d. 24-06-2019
Kæreste Søren;
Vi er målløse af begejstring over den flotteste og bedste bryllupssang du netop har skrevet til vores datter og svigersøn. Af hjertet tusind tak - sangen er både rørende smuk og samtidig virkelig morsom, og vi glæder os helt vildt til at synge den ved festen på lørdag. Anbefaler dig til ALLE. Tak.
Kh
Susan og Steffen
Skrevet af Vivi og Gert , d. 18-05-2019
Kære Søren Rose;
Vi er dybt imponerede over, at du kan skrive den bedste og sjoveste sang vi nogensinde har set på under ½ dag - fantastisk stykke arbejde du udfører. Nu glæder vi os bare til konfirmationen i morgen. Hav det rigtig godt, vi anbefaler dig med glæde til alle andre.

Nyeste kommentarer

04.03 | 18:10

Tusinde tak for en helt fantastisk god konfirmationssang personlig og fyldt med humor og glæde , samt en meget hurtig levering 😄 Kan varmt anbefale dig 🤗 TAK

...
10.01 | 11:27

Hej Søren og kone tak for en god sang til Lukas konfimation den er bare god vi er meget tilfredse komplet

...
25.08 | 08:32

Hej Søren Tusind tak for sølvbryllupsangen. Den var sød, sjov og rammende. Vi fik også lavet en god reklame for dig til festen😉

...
05.08 | 08:58

Hej
Tusind tak for en fin sang til vores søn og svigerdatters bryllup den 3.8.2019. Den indeholdt alt hvad vi havde ønsket og gav en god historie.

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE