GÆSTEBOG = FESTSANG-EKSPRES

Har du lyst til at skrive et par ord i min GÆSTEBOG, vil det selvfølgelig glæde mig. På forhånd TUSIND TAK:-)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Ketty Larsen, d. 12-02-2019
Hej Søren;
Endnu engang TUSIND tak for den kærlige og sjove sang du har produceret til vores ældste barnebarn. Vi glæder os til at synge for ham i april. Du får vores varmeste anbefaling.
Kh Ketty
Skrevet af Jannie og Keld, d. 07-02-2019
Til Søren Rose;
Mange tak for den gode og flotte sang du skrev til vores barnebarns konfirmation. Vi er meget glade for vi valte dig til at skrive sangen. Vi vil anbefale dig til alle. Hav det godt.

med venlig hilsen
Mikkels mormor og morfar
Skrevet af Julie B. & Anders, d. 07-02-2019
Kære Søren;
Det er 3. gang vi modtager en super god og ikke mindst SJOV sang fra dig. Alle vores tanker og idéer er kommet med, og vi glæder os til Victors konfirmation. Tusind tak Søren, også for tipset til sangskjuler, det er perfekt. Der er 2 år til næste konfirmation, men måske kommer der fester ind imellem, og i så fald hører du fra os (igen, igen).
Kh Julie B. & Anders
Skrevet af Tine Nicolaisen, d. 06-02-2019
Hej Søren Rose;
Vi er SÅ taknemmelige for den smukke sang du netop har skrevet til vores mors 60 års fest. Vi glæder os helt vildt til at synge den for hende. Vi har takket vores kusine, fordi hun anbefalede dig. Sangen er den flotteste vi har set.
Kærlig hilsen Tine og Ea
Skrevet af Lena Nielsen, d. 31-01-2019
Kære Søren;
Tusind tak for den fine og sjove sang du har skrevet til Victors konfirmation - den bliver han glad for. Vi er jublende glade, og vil anbefale dig til alle.
Mvh Lena & Flemming
Skrevet af Iben Rasmussen, d. 26-01-2019
Hej Søren;
Endnu en super god og virkelig morsom sang fra din hånd, og så smukt pyntet. Imponerende flot stykke arbejde.
Af hjertet TAK, vi glæder os til datterens konfirmation. Vor varmeste anbefaling.
Kærlig hilsen
Iben og Lars
Skrevet af Malene Iversen, d. 11-01-2019
Kære Søren;
Du er super dygtig, ikke så meget som en kommafejl:-) Tusind tak for en helt igennem fantastisk sang til vores datters nonfirmation, den sidder lige i øjet. Vi er begejstrede og anbefaler dig hermed til alle som har brug for en god festsang.
Skrevet af Ann Johnsen, d. 24-11-2018
Hej Søren;
Mange, mange tak for den fedeste festsang til mine forældres sølvbryllup i lørdags. Den gik lige i hjertet, de blev virkelig glade, og dine kontaktoplysningr er formidlet videre til adskillige. Tak, jeg er taknemmelig.
KH Ann
Skrevet af Claus & Josefine , d. 20-10-2018
Kære Søren Rose;
Af hjertet tak for en helt igennem forrygende smuk, sjov og velskrevet festsang til vores mors 70-års fødselsdag på lørdag. Vi glæder os max til at synge den for hende, og vi anbefaler dig gladeligt til alle som har brug for en rigtig god sang:-)
Kærlig hilsen
Claus & Jose
Skrevet af Hanne Nielsen, d. 22-09-2018
Hej Søren;
Vil blot takke dig for en ualmindelig smuk sang du har skrevet til vores søns bryllup, den er intet mindre end fantastisk, og du får vores varmeste anbefalinger.
Rigtig god weekend.
Mange venlige hilsner
Bo og Hanne
Skrevet af Jannie, Gert og Carina, d. 19-09-2018
Kære Søren;
Hold op hvor er du dygtig. Tusind tak for den bedste sang vi har set for vores øjne - vi glæder os som små børn til at synge den for vores far på lørdag. Og ovenikøbet med den smukkeste pynt. Vi anbefaler dig til alle - og vender helt sikkert tilbage til dig næste gang vi skal bruge den helt perfekte sang. TAK.
Kæmpe knus fra os alle 3
Skrevet af Helene Rasmussen, d. 08-09-2018
Hej Søren;
Af hjertet tak for den smukke, rørende, søde og sjove sang du skrev til vores datters bryllup sidste lørdag, den vakte stor begejstring og glæde, og vi er meget taknemmelige. Du har virkelig ordet i din magt, og vi anbefaler dig varmt.
Rigtig god weekend.
Kh Helene og Kim
Skrevet af Susanne P. (på vegne af mig og 2 brødre), d. 27-08-2018
Kære Søren Rose;
Tusind tak for den fine og sjov sang du skrev til vores mors 80-års i lørdags, hun var så glad og rørt over teksten. Vi vender helt sikkert tilbage næste gang vi skal bruge en god sang og vil altid anbefale dig.
Kh Susse
Skrevet af Ina og Peter Andersen, d. 17-08-2018
Hej Søren;
Vil blot endnu engang sige TUSIND TAK, for den smukkeste sang vi ku ønske os til vores datters bryllup. Fantastisk at du kan få så meget smukt, godt og sjovt ud af nogle få linjer med tekst. Vi er taknemmelige for dit arbejde, og vil anbefale dig til alle andre der ønsker en go sang. Du hører fra os når vores søn skal giftes næste år.
Skrevet af Helene og Richard, d. 04-08-2018
Kære Søren;
Tusind tak for den virkelig smukke, rørende og sjove tale, du har skrevet til vor søns og svigerdatters bryllup næste lørdag. Du har 'ordet i din magt' i en grad vi ikke troede var muligt, og vi anbefaler på det varmeste dine kompetencer til alle der har behov for en god tale, og selv mangler 'evnerne' til at forfatte den. Fortsat rigtig god sommer.

Nyeste kommentarer

25.08 | 08:32

Hej Søren Tusind tak for sølvbryllupsangen. Den var sød, sjov og rammende. Vi fik også lavet en god reklame for dig til festen😉

...
05.08 | 08:58

Hej
Tusind tak for en fin sang til vores søn og svigerdatters bryllup den 3.8.2019. Den indeholdt alt hvad vi havde ønsket og gav en god historie.

...
27.05 | 22:27

Hej Søren, tusind tak for sangen til mine forældres sølvbryllup. Den var sød og sjov, og faldte i rigtig god jord hos alle.

...
31.03 | 10:00

Modtog en rigtig dejlig sang til mit barnebarns konfirmation fra dag til dag. I har fået alt det væsentlige med. Vil anbefale jer til andre. Og en fin pris.

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE