GÆSTEBOG = FESTSANG-EKSPRES

Har du lyst til at skrive et par ord i min GÆSTEBOG, vil det selvfølgelig glæde mig. På forhånd TUSIND TAK:-)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Anni Nielsen, d. 28-10-2019
Hej Søren;
Mange, mange tak for den skønne sang du netop har skrevet til min mands 60-års-fest. Både rørende, kærlig og super sjov - jeg anbefaler dig til alle.
Kh
Anni
Skrevet af Sussi og co., d. 27-10-2019
Af hjertet TAK Søren Rose, for den sødeste, flotteste og sjoveste sang, jeg nogensinde har oplevet. Glæder mig til den skal synges på lørdag, og jeg anbefaler dig til ALLE andre der har brug for en go sang:-). Ønsker dig en god weekend.
Stort kram
Sussi H.
Skrevet af Peter og Helle Nielsen, d. 22-10-2019
Kære Søren;
Tusind tak for den bedste bryllupssang vi nogensinde har set. Den var både sjov og rørende på samme tid, og vores datter og svigersøn blev super glade. Vi anbefaler dig til alle der har brug for en god festsang, og vender tilbage til dig næste gang vi skal til stor og betydningsfuld fest.
KH Peter & Helle
Skrevet af Pia Madsen, d. 26-09-2019
Tak for de gode sange til vores konfirmation, du kan virkelig noget med ord, sangene blev et hit ved festen. Vi vil helt sikkert bestille igen når vi får brug for en ny sang!
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Jens Hasen, d. 24-09-2019
Har købt flere sange af dig, du er virkelig god til at kombinere og få dem festlige, kan varmt anbefale dig til alle som mangler en sang!
E-mail:
Skrevet af Louise og Jack, d. 17-08-2019
Hej Søren;
TUSIND TAK for den flotte og virkelig sjove sang du skrev til vores forældres sølvbryllup i sidste uge. Aldri set bedre og sangen satte virkeli prikken over i'et. Anbefaler dig på det varmeste til alle.
Skrevet af Jytte og Bent, d. 11-08-2019
Kære Søren;
Af hjertet TAK, for den sødeste, flotteste og sjoveste sang vi til dato har set. Vi glæder os rigtig meget til at se vores søns og kommende svigerdatters reaktion ved festen på lørdag. Vil på det varmeste anbefale dig til alle👌
Skrevet af Signe Hansen, d. 28-07-2019
Hej Søren;
Tusind tak for den fantastiske sang til vores forældres sølvbryllup, den vakte lykke og begejstring. Vi vil anbefale dig til enhver som har brug for en god og sjov sang, og du hører fra os igen næste gang vi skal til fest. Hav en fortsat god sommer.
Mange hilsner
Ole og Signe
Skrevet af Susan A. Nielsen, d. 24-06-2019
Kæreste Søren;
Vi er målløse af begejstring over den flotteste og bedste bryllupssang du netop har skrevet til vores datter og svigersøn. Af hjertet tusind tak - sangen er både rørende smuk og samtidig virkelig morsom, og vi glæder os helt vildt til at synge den ved festen på lørdag. Anbefaler dig til ALLE. Tak.
Kh
Susan og Steffen
Skrevet af Vivi og Gert , d. 18-05-2019
Kære Søren Rose;
Vi er dybt imponerede over, at du kan skrive den bedste og sjoveste sang vi nogensinde har set på under ½ dag - fantastisk stykke arbejde du udfører. Nu glæder vi os bare til konfirmationen i morgen. Hav det rigtig godt, vi anbefaler dig med glæde til alle andre.
Skrevet af Karin og Jens Olsen, d. 14-05-2019
TUSIND TAK Søren. Samtlige 84 gæster ved konfirmationen i søndags var begejstrede, og ikke mindst vores barnebarn. Mindst 20 af gæsterne spurgte om dine data/din mail, så du kan forvente mange kunder i butikken.
Sangen var både sød, rørende og ualmindelig morsom - lige i vores families 'ånd'. Spot on fra start til slut - og vi kommer igen ved næste festlige lejlighed. Hav det rigtig godt så længe.
KH Karin
Skrevet af Evelyn og Charles, d. 13-05-2019
Hej Søren Rose;
Hermed vores varmeste anbefaling. Vi er dybt taknemmelig for den fineste, sødeste og sjoveste sang vi nogensinde har set, og NU glæder vi os bare til konfirmationen. Vi vender tilbage til dig næste gang vi skal bruge en skøn festsang. Rigtig god sommer.
Knus fra E og C
Skrevet af Julie W., d. 04-05-2019
Kære Søren;
Jeg takker mange gange for den meget fine sang du har lavet til min datters konfirmation, jeg kunne ikke have ønsket mig en flottere sang og jeg glæder mig til festen. Tak du er virkelig dygtig.
Skrevet af Henny Rasmussen, d. 03-05-2019
Tusind tak Søren for den smukkeste takkesang til vores barnebarns konfirmation, aldrig set bedre, flottere og sjovere sang. Vil på det varmeste anbefale dig til alle andre der har brug for en god og sjov festsang eller takkesang.
Med venlig hilsen
Henny og Carl-Ove
Skrevet af Edith og Karl, d. 30-04-2019
Søren Rose, du skal da lige vide
der er stor glæde fra vores side
sang skrevet til vor konfirmation
er super, synes manden og fruen.
Anbefaler dig med glæde til alle
både de tykke og de mere smalle.
Vender tilbage til dig næste gang
vi har behov for den BEDSTE sang.

TAK, TAK og TAK - vi er begejstrede.
Kærlig hilsen
Edith og Karl

Nyeste kommentarer

10.01 | 11:27

Hej Søren og kone tak for en god sang til Lukas konfimation den er bare god vi er meget tilfredse komplet

...
25.08 | 08:32

Hej Søren Tusind tak for sølvbryllupsangen. Den var sød, sjov og rammende. Vi fik også lavet en god reklame for dig til festen😉

...
05.08 | 08:58

Hej
Tusind tak for en fin sang til vores søn og svigerdatters bryllup den 3.8.2019. Den indeholdt alt hvad vi havde ønsket og gav en god historie.

...
27.05 | 22:27

Hej Søren, tusind tak for sangen til mine forældres sølvbryllup. Den var sød og sjov, og faldte i rigtig god jord hos alle.

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE