GÆSTEBOG = FESTSANG-EKSPRES

Har du lyst til at skrive et par ord i min GÆSTEBOG, vil det selvfølgelig glæde mig. På forhånd TUSIND TAK:-)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Lene Andreasen, d. 16-04-2019
Hej Søren;
Vil blot sige, at jeg er meget taknemmlig over den smukke, kærlig sang du skrevet til min kommende mand ved vores bryllup. Den er endnu bedre end jeg havde turde håbe på. Tusind tak jeg vil råde alle til at få skrevet deres sange hos dig. Hav det godt.
Mange hilsen
Lene
Skrevet af Charlotte og Benny E., d. 13-04-2019
Kære sangskriver, Søren Rose
Vi er meget taknemmelige for den gode og sjove sang du har skrevet til vores barnebarns konfirmation, den er langt bedre end vi havde turdet håbe på. Vi vil vende tilbage til dig næste gang der er fest i familien, og vil med glæde anbefale dig til andre. Tusind tak for hjælpen.
Kh Charlotte
Skrevet af Gry Thomsen, d. 05-04-2019
Kære Søren;
Tak for endnu en skøn og flot sang fra dig - denne gang til vores datters konfirmation. Vi glædes over dine evner som sangskriver hver eneste gang - og anbefaler dig hermed på det varmeste til alle andre. Fantastisk hvad du kan få ud af nogle ganske få linjer med 'ord'. Tak.
Mvh Gry og Jens
Skrevet af Gitte H., d. 02-04-2019
Hej Søren;
Vi er MEGET begejstred for den fantastiske, kærlig og sjove konfirmationssang du har skrevet til vores søn. Vi henvender os helt sikkert igen næste gang vi har brug for en god og sjov festsand. Tusind tak for hjælpen.
Kærlig hilsen Gitte
Skrevet af Jytte Nielsen, d. 01-04-2019
Kære Søren Rose;
Tusind tak for den flotte festsang du netop har skrevet til vores barnebarn - aldrig set bedre sang. Vi anbefaler dig varmt til alle.
Kh Jytte og Esben
Skrevet af Louise Nielsen og co., d. 28-03-2019
Jubiii Søren, og af hjertet tak. Du hjalp mig ud af en stor knibe, da en anden sangskriver (heldigvis vil jeg sige nu) brændte mig af. Sang til min mors 60-års fest bestilt hos dig kl. 8:30 blev leveret i min mail kl. 13:05. IMPONERENDE - og oven i købet uden nogen form for 'haste-tillæg'. Jeg er super glad for den anden brændte mig af.
Stort knus fra Louise
Skrevet af Lenette O., d. 24-03-2019
Hejsa Søren Rose;
Jeg er imponeret over dine evner som festsangskriver. Af hjertet TAK for den fineste sang jeg til dato har set, min datter vil helt sikkert blive lykkelig for den. Vender tilbage ved næste festlige lejlighed, hav det rigtig godt indtil da.
Knus fra Lenette
Skrevet af Susanne Petersen, d. 23-03-2019
Hej Søren;
Vi er meget taknemmelige for den flotte og kærlige sang du har skrevet til vores barnebarn - nu glæder vi os endnu mere til festen. Vil varmt anbefale dig til alle. Tusind tak for dit flotte og hurtige arbejde og ikke mindst god service.
Kh Susanne
Skrevet af Mille, Nette og Oliver, d. 20-03-2019
Kære Søren;
Vi er super vilde med den flotte og sjov sang du har skrevet til vores forældres bryllup på lørdag. Den er meget bedre og sjovere end vi havde turde forventet. Vi vil anbefale dig til alle venner og familien, tusind tak.
Mange hilsner
Mille, Nette og Oliver
Skrevet af Annette og Ivar, d. 17-03-2019
Tusind tak for sangen Søren Rose, vi har aldrig set en bedre, mere kærlig, flottere pyntet eller sjovere sang end den du netop har skrevet til Esther. Anbefaler dig til alle, og vender tilbage næste år, om ikke før, hvor vi atter har konfirmation i familien. TAK.
Kram fra A og I
Skrevet af Marlene og Susie, d. 25-02-2019
Kære Søren;
Endnu engang TAK for en smuk og sjov sang du har skrevet til vores mors 70-års fødselsdag, den er eminent, og vi glæder os virkelig meget til at synge den for hende på lørdag. Vi høres helt sikkert ved (næste gang).
Kærlig hilsen
2 glade døtre, svigersønner og børnebørn
Skrevet af Gerda og Anders R., d. 22-02-2019
Hejsa Søren Rose;
Tusind tak for den bedste, sjoveste og kærligste festsang, som du har skrevt til vort dejlige barnebarns konfirmation. Vi glæder os til dagen, og ønsker dig alt godt fremover.
Mange hilsener
farmor og farfar
Skrevet af Helle Mortensen, d. 19-02-2019
Kære Søren;
Vil bare udtrykke stor taknemmelig for den flotte sang du lige har skrevet. Vi anbefaler dig varmt og vender tilbage senere på året hvor mormor fylder 70. Tak endnu engang.
Kærlig hilsen
Helle & Jan
Skrevet af Kirsten og Niller, d. 15-02-2019
Hej Søren;
TUSIND tak for den allerbedste sang vi ku ønske os til sønnens konfirmation. Meget flot pyntet og det hele. Vi vil anbefale dig til alle vi kender. TAK, og ha det godt.
Kh Kirsten og Niller
Skrevet af Gitte Rasmussen, d. 13-02-2019
Kære Søren;
Du skrev en fantastisk sang til min/Gittes konfirmation i april for 44 år siden (jeg har stadig sangen). Du skrev sange til vores 4 ungers konfirmationer, og nu har du skrevet den smukkeste sang til vores ældste barnebarn. Plus ALT 'det løse', for gennem årene, har du selvfølgelig også skrevet et svimlende antal sange til mange andre festlige lejligheder i familien, runde fødselsdage, bryllupper, barnedåber osv. Søren vi vil inderligt ønske du bliver 120 år (mindst), så vores oldebørn også får glæde af dine eminente kompetencer som 'poet'. Vi er taknemmelige, og ønsker dig en dejlig dag:-)
Knus fra
Gitte & Peter

Nyeste kommentarer

25.08 | 08:32

Hej Søren Tusind tak for sølvbryllupsangen. Den var sød, sjov og rammende. Vi fik også lavet en god reklame for dig til festen😉

...
05.08 | 08:58

Hej
Tusind tak for en fin sang til vores søn og svigerdatters bryllup den 3.8.2019. Den indeholdt alt hvad vi havde ønsket og gav en god historie.

...
27.05 | 22:27

Hej Søren, tusind tak for sangen til mine forældres sølvbryllup. Den var sød og sjov, og faldte i rigtig god jord hos alle.

...
31.03 | 10:00

Modtog en rigtig dejlig sang til mit barnebarns konfirmation fra dag til dag. I har fået alt det væsentlige med. Vil anbefale jer til andre. Og en fin pris.

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE