GÆSTEBOG = FESTSANG-EKSPRES

Det vil glæde mig, hvis du har lyst til at skrive et par ord i min GÆSTEBOG. På forhånd TUSIND TAK:-)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Egon O. Pedersen, d. 10-03-2020
Kæreste Søren Rose;
Vi er dybt taknemmelige for den fine, kærlige, rørende og morsomme sang, du har forfattet til vores elskede barnebarn. Dejligt at vi fik dig anbefalet af gode venner. TUSIND TAK for sangen.
De kærligste hilsner
Egon og Lisbeth
Skrevet af Emilia og Jones, d. 07-03-2020
TUSIND tak for den skønneste konfirmationssang - aldrig set bedre og sjovere. Vil altid anbefale dig, og vender tilbage ved næste festlige lejlighed.
Søren Rose du kan dit kram:-)
Knus
Skrevet af Line Frandsen, d. 04-03-2020
Kære Søren;
Vil bare sige 1000 TAK for den smukke, søde og sjove sang du har skrevet til vores datters konfirmation. Kunne ikke være bedre, og vi glæder os meget til vi skal synge sangen for hende. Dejligt at vi fik DIG anbefalet.
KH fra Line og Bent
Skrevet af Lennart Knudsen, d. 01-03-2020
Hej Søren Rose;
Tusind tak for den fantastiske sang du har skrevet til min søns konfirmation. Sangen overstiger langt mine forventninger, idet den både er rørende og virkelig morsom på samme tid. Tænk at have sådanne evner, jeg er meget taknemmelig, og nu kan dagen bare indfinde sig. Du får mine varmeste anbefalinger.
Mange hilsner
Lennart
Skrevet af Elisabeth Simonsen , d. 25-02-2020
Kære Søren;
Endnu engang tak for den mest fantastiske sang til vores forældres sølvbryllup. Du er bare den bedst, og vi anbefaler dig med glæde til alle der mangler en go og sjov sang. Tak.
Kæmpe knus
Eli og søskende
Skrevet af Mille, d. 22-02-2020
Hejsa Søren;
Jeg er rigtig rigtig glad for den fine og sjove takkesang du har skrevet for mig jeg glæder mig til at se min mors og fars hoved til min konfimation.
1000 knus
Mille
Skrevet af Mette J. og familie, d. 21-02-2020
Til Søren Rose;
Tusind tak for en helt igennem super flot, god og virkelig sjov sang til vores forældres guldbryllup - sangen overgår langt vores forventninger, og vi er meget taknemmelige. Anbefaler dig til enhver, og vender tilbage til efteråret, hvor vi har rund fødselsdag i familien. TAK.
Kh Mette
Skrevet af Merete Larson, d. 15-02-2020
Kære Søren;
Jeg er virkelig glad for at jeg valgte dig til at skrive sangen til Nikos konfirmation. Sangen er helt fantastisk god og sjov, og så smukt pyntet. Jeg vil varmt anbefale dig til alle der skal bruge en festsang.
Knus fra Merete
Skrevet af Britta Nielsen, d. 29-01-2020
Hej Søren;
Endnu engang tusind tak for den flotte, søde og sjove sang du har skrevet til vores datters 30 års dag, vi er ovenud tilfredse med resultatet.
Mange glade hilsner
Gunnar og Britta Nielsen
Skrevet af Ellen og Bo Petersen, d. 25-01-2020
Kære Søren Rose;
Vi er rigtig glade for den flotte og sjove konfirmationssang du har skrevet til vores barnebarn. Vil anbefale dig til alle. TUSIND TAK for sangen:-)
Skrevet af Helle H. Lorentzen, d. 22-01-2020
Søren Rose;
Dine sange er ALTID fine
for du er god til at rime.
TUSIND TAK skal du ha'
vi tales ved en anden dag.
Anbefaler dig altid gerne
du er nemlig en 'stjerne':-)
Knuz fra Helle H.
Skrevet af Lise Olesen, d. 22-01-2020
Hej Søren Rose;
Af hjertet tusind tak for en fantastik flot og sjov sang du skrev til vores datter og svigersøns bryllup - sangen blev sunget 2 gange og alle var vilde med den. Vi vender tilbage næste gang der er fest, og anbefaler dig med glæde til andre.
Kh
Lis og Bent Olesen
Skrevet af Johanne Nielsen, d. 18-01-2020
Kære Søren;
Tusind tak for den smukke, sjove og rørende sang du skrev til vores mors 80 års fødselsdag i lørdags. Vi vil varmt anbefale dig til alle.
Mange hilsner
Johanne
Skrevet af Jenny & Rosa J., d. 06-01-2020
Søde Søren;
Du gjorde det igen
som altid kære ven
vi super glade bliver
den bedste sang du skriver
vi glæder os til fest
din sang er altid bedst.
Knus fra J & R
Skrevet af Jeanette Petersen, d. 03-01-2020
Af hjertet tak for en smuk sang til min fars 80-års fest, den var meget bedre end jeg havde turde forvente. Både sjov og rørende på én og samme tid. Jeg vender tilbage til foråret når vi har konfirmation. Rigtig Godt Nytår Søren Rose.
Kh Jeanette

Nyeste kommentarer

04.03 | 18:10

Tusinde tak for en helt fantastisk god konfirmationssang personlig og fyldt med humor og glæde , samt en meget hurtig levering 😄 Kan varmt anbefale dig 🤗 TAK

...
10.01 | 11:27

Hej Søren og kone tak for en god sang til Lukas konfimation den er bare god vi er meget tilfredse komplet

...
25.08 | 08:32

Hej Søren Tusind tak for sølvbryllupsangen. Den var sød, sjov og rammende. Vi fik også lavet en god reklame for dig til festen😉

...
05.08 | 08:58

Hej
Tusind tak for en fin sang til vores søn og svigerdatters bryllup den 3.8.2019. Den indeholdt alt hvad vi havde ønsket og gav en god historie.

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE