GÆSTEBOG = FESTSANG-EKSPRES

Det vil glæde mig, hvis du har lyst til at skrive et par ord i min GÆSTEBOG. På forhånd TUSIND TAK:-)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Margit , d. 01-09-2015
Jeg takker dig Karin for den flotte sang, som du fik lavet til mig ,
jeg kender ikke nogen der kan skrive en sang på rekordtid , men det kan du , fra den ene dag til den anden, vil anbefale alle til at bruge dig hvis de skal have en sang lavet, 1000 tak igen
Skrevet af Birgitte, d. 23-08-2015
Allerkæreste Karin
Jeg iler med en KÆMPE buket roser, og så mange tusinde tak for den absolut mest fantastiske sang, jeg nogensinde har beriget en af mine kære med. Den havde bare ALT, og frem for alt var den så utrolig morsom, og også meget kærlig. Jeg siger dig, gæsterne ved min bonusdatters fødselsdag rejste sig og klappede bagefter, og jeg noterede mig også alle de glade grin undervejs i sangen, samt alle de flotte kommentarer bagefter.
Du er så anbefalelsværdig, og kan være noget så stolt over dit flotte og hurtige arbejde. Så til alle jer der søger en helt igennem unik, SJOV og kærlig sang, i behøver ikke lede mere, her får i alt det i drømmer om af en sang, og mere til.
En million tak og ligeså mange knus fra Birgitte
E-mail:
Skrevet af Lise B., d. 12-05-2015
Kæreste Karin;
Fantastisk sang du havde forfattet til mine tvillingers konfirmation. Glad for jeg valgte at have en sang til hver af dem, de var lige gode og sjove begge to. Gæsterne og sønnerne var imponerede over sangene, og mange har spurgt om din mailadresse - du får vist travlt. Nyd foråret og sommeren. Jeg vender tilbage når jeg igen skal bruge en rigtig god og personlig festsang eller to.
Skrevet af Lone Hansen, d. 22-02-2015
Hej Karin;
Hold nu op, for en fest vi havde i går. Mange, mange tak for den fantastiske sang du havde skrevet. Min mand var forbavset og meget glad. Endnu engang tak.
Kh Lone
E-mail:
Skrevet af Hanne-Mette Larsen, d. 26-01-2015
Kære Karin;
Af hjertet tak for den smukke tale du skrev for mig, til min datter og svigersøns bryllup i lørdags. Imponerende hvad du kan få ud af nogle ord - alt giver pludselig 'mening'. Alle gæster og brudeparret var enige om, at talen var smuk, rørende, vedkommende og sjov på én gang. Præcis som jeg ønskede den skulle være, og fordi den var skrevet på vers, havde jeg ingen problemer med fremførelsen - jeg var ikke det mindste nervøs. TAK endnu engang.
Skrevet af Gitte Jørgensen, d. 15-01-2015
Kære Karin;
Tusind tak for endnu en fantastisk sang - og ikke mindst TAK fordi du kunne levere den inden for 12 timer. Samtlige 66 gæster lå flade af grin fra start til slut, og samtidig blev man jo også rørt. Hav det godt til vi høres ved - for DET gør vi jo. Næste gang vil jeg bestræbe mig på, at være ude i bedre tid før festen, så jeg ikke presser dig unødigt.
E-mail:
Skrevet af Hanne, d. 06-01-2015
Rigtig godt nytår Karin:-)
Og tusind tak for en flot sang til min mands 50-års fødselsdag i lørdags. Melodien var fantastisk, og selvom vi ikke havde musiker, kunne alle holde takten uden problemer. Fantastisk du kan gøre det - tak for hjælpen - jeg vender helt sikkert tilbage næste gang.
E-mail:
Skrevet af Susanne Pedersen, d. 27-12-2014
Glædelig Jul Karin, og tusind tak for endnu en helt igennem perfekt sang fra din hånd. Firmajulefrokosten 19. dec. blev formidabel, ikke mindst takket være den geniale, sjove sang du havde skrevet om 'os' til lejligheden. Hylende skægt og virkelig kreativt. Melodien var også perfekt til lejligheden. Tak, tak, tak - vi høres ved 'næste gang'. Rigtig godt nytår til dig og din familie.
Glade julehilsner
Sanne
E-mail:
Skrevet af Lotte, d. 15-12-2014
TUSIND TAK, for den smukke og sjove sang du skrev til min fars 50-års fødselsdag. Den vakte virkelig glæde og meget morskab, kan godt forstå du har mange kunder, du skriver fantastiske sange. Tak.
E-mail:
Skrevet af Jytte og Bent, d. 10-11-2014
Kære Karin;
Tak for endnu en fantastisk sang til sønnens 18-års fødselsdag i lørdags. Alle grinede så tårerne trillede, ikke mindst vores søn. Du ramte i den grad plet, også mht melodien, tusind tak for dit råd. Du hører helt sikkert fra os igen til foråret, når den yngste skal konfirmeres:-)
E-mail:
Skrevet af Jannie og Peter, d. 14-10-2014
Hej Karin;
Det var den mest fantastiske sang ever. Guldbrylluppet i lørdags blev perfekt, og DIN sang satte lige prikken over i'et. Parret var glade og helt rørt over den smukke sang. Tak, tak og atter TAK.
E-mail:
Skrevet af Carsten Hansen, d. 12-10-2014
Kæreste Karin;
Utroligt hvad du kan få ud af ganske få stikord, og på ingen tid. Min mor var ovenud begejstret for sangen ved festen i går. Jeg vender helt sikkert tilbage, ved den næste festlige lejlighed. Vil til enhver tid anbefale dig til alle, som skal bruge en god sang:-)
E-mail:
Skrevet af Susanne Hansen, d. 05-10-2014
Hej Karin;
Fantastisk sang du har fabrikerettil Sabines konfirmation - vi glæder os allerede til festen i april. Ufatteligt hvad du kunne få ud af de få 'ord' vi havde sendt dig. Det er bestemt ikke sidste gang du har skrevet festsang for os.
E-mail:
Skrevet af Hanne Petersen, d. 02-10-2014
Kære Karin;
Du gjorde det IGEN. Mange tak for endnu en helt igennem perfekt sang til vores fars 75-års fødselsdag sidste lørdag. Melodien var skøn og al tekst ramte lige i øjet! Af hjertet tak - vi kommer igen til foråret da vores nevø, Esben, skal konfirmeres 25. apr.
E-mail:
Skrevet af Pernille Kunst, d. 26-08-2014
Hej Karin

Tusind tak for en hurtigt og stadigvæk kvalitetstop sang til min kusines konfirmation. Du formåede at gøre sangen utrolig personlig, kærlig og sjov. Den sad i skabet.
Tusind tak for super fantastisk service alt i alt!!
E-mail:

Nyeste kommentarer

04.03 | 18:10

Tusinde tak for en helt fantastisk god konfirmationssang personlig og fyldt med humor og glæde , samt en meget hurtig levering 😄 Kan varmt anbefale dig 🤗 TAK

...
10.01 | 11:27

Hej Søren og kone tak for en god sang til Lukas konfimation den er bare god vi er meget tilfredse komplet

...
25.08 | 08:32

Hej Søren Tusind tak for sølvbryllupsangen. Den var sød, sjov og rammende. Vi fik også lavet en god reklame for dig til festen😉

...
05.08 | 08:58

Hej
Tusind tak for en fin sang til vores søn og svigerdatters bryllup den 3.8.2019. Den indeholdt alt hvad vi havde ønsket og gav en god historie.

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE