GÆSTEBOG = FESTSANG-EKSPRES

Har du lyst til at skrive et par ord i min GÆSTEBOG, vil det selvfølgelig glæde mig. På forhånd TUSIND TAK:-)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af bettina jensen, d. 03-10-2013
Hej karin.. :-)
Super god sang . Tak for det.. og meget hurtig respons selvom det var i sidste øjeblik vi bestilte sangen hos dig.. super godt gået..
Vi glæder os til at synge den på tirsdag d 8 okt.
Mvh bettina
E-mail:
Skrevet af Rikke, d. 02-10-2013
Hej tusinde tak for den fine sang til min far glæder mig vildt meget til at se hvordan han tager imod den. men jeg synes det er rigtig god. super flot klaret af dig.
glæder mig til jeg skal have lavet en sang igen hos dig.
du er bare super god.
med venlig hilsen Rikke
Tusind tak
E-mail:
Skrevet af Finn Baunsgaard, d. 01-10-2013
Hej Karin.
Imponerende hurtig respons og en fabel agtig god sang til min mors 90 års fødselsdag.
Jeg glæder mig meget til at synge den på mandag den 7/10-2013 og se hendes reaktion. Jeg kan varmt anbefale andre at bruge dig som forfatter til en festlig sang.

KH
Finn , den 1/10-13
E-mail:
Skrevet af Sanne & Erik Olesen, d. 23-09-2013
Vi takker mange gange, for din særdeles kompetente og meget hurtige indsats ifm 30 års fødselsdagen i lørdags. Sangen var 100% perfekt, og fødselaren var ligesom vi andre, vildt begejstret. Samtidig var det jo en meget morsom sang, som også krævede sine grinepauser. Virkelig festligt indslag. Du hører fra os igen næste år, hvor vi har en konfirmation og et bryllup i vente. Endnu engang tusind tak Karin.

KH
Erik & Sanne
E-mail:
Skrevet af Sanne A Bachwart, d. 20-09-2013
Hej Karin:). Tusind tak for en hurtig respons og en super god sang til min fars 70 års fødselsdag. Du har formået at få stikordene med, på en super god måde. Glæder mig til den skal synges d. 28/9-13. Kan varmt anbefale dig og vil helt sikkert bruge dig igen.
E-mail:
Skrevet af Gitte Jørgensen, d. 16-09-2013
TUSIND TAK, for en fantastisk sang til brylluppet den 7. sept - vi var 84. Du har skrevet sange for vores familie gennem rigtig mange år, og bryllupssangen var perfekt som altid. Der blev virkelig grinet igennem, pga de mange sjove episoder, og melodien var perfekt.
Flot ny hjemmeside du har fået, tillykke med den. PS. Jeg vender tilbage næste forår (farfar fylder 90).
E-mail:
Skrevet af Hanne Jensen, d. 12-09-2013
Har selv modtaget en sang fra Karin til min 50 års fødselsdag. Den ramte virkelig plet og sad lige i skabet. Med bid og vid på den ægte og meget venlige måde. Kan varmt anbefale Karin som "rimsmed" ☺
E-mail:

Nyeste kommentarer

25.08 | 08:32

Hej Søren Tusind tak for sølvbryllupsangen. Den var sød, sjov og rammende. Vi fik også lavet en god reklame for dig til festen😉

...
05.08 | 08:58

Hej
Tusind tak for en fin sang til vores søn og svigerdatters bryllup den 3.8.2019. Den indeholdt alt hvad vi havde ønsket og gav en god historie.

...
27.05 | 22:27

Hej Søren, tusind tak for sangen til mine forældres sølvbryllup. Den var sød og sjov, og faldte i rigtig god jord hos alle.

...
31.03 | 10:00

Modtog en rigtig dejlig sang til mit barnebarns konfirmation fra dag til dag. I har fået alt det væsentlige med. Vil anbefale jer til andre. Og en fin pris.

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE