GÆSTEBOG = FESTSANG-EKSPRES

Det vil glæde mig, hvis du har lyst til at skrive et par ord i min GÆSTEBOG. På forhånd TUSIND TAK:-)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Jytte Petersen, d. 31-07-2020
Hermed en stor TAK for den bedste sang vi hidtil har set for vores øjne. Vi er meget taknemmelige, og vil anbefale dig til alle vi kender.
Glade hilsner
Jytte og Gunnar
Skrevet af Gunda og Bent Olesen, d. 29-07-2020
Hej Søren;
Tusind tak for en skøn, sjov og rørende sang til vores datters konfirmation 23. august. Aldrig set bedre sang, vi glæder os til at synge den for hende, og vi anbefaler dig hermed med stor begejstring.
Kh Gunda og Bent
Skrevet af Henriette Nielsen, d. 29-07-2020
Kære Søren;
Vil hermed udtrykke min taknemmelighed og sige tak, fordi du hjalp mig ud en kattepine. Havde fået skrevet en håbløs sang hos anden sangskriver, og med få dages varsel skrev du den fineste og flotteste sang jeg nogensinde har set. Meget glad er JEG. Tak, jeg vil anbefale dig til alle.
1000 kram
Henriette
Skrevet af Ulla O. , d. 24-07-2020
Hej Søren Rose;
Endnu engang en kæmpe tak for den kærlige og sjov sang du skrev til vores søns konfimation. Melodien og sangen er fantastisk og vi glæder os meget til festen. Vi vil helt sikkert benytte os af dine evner som sangskriver næste gang der er fest.
Kh Ulla og Bjørn
Skrevet af Gerda Graversen, d. 23-07-2020
Kære Søren;
Tusind tak for en gennemført, fantastisk sang du netop har skrevet til vort barnebarns konfirmation 15. aug. Vi kunne ikke have ønsket os en smukkere og sjovere sang. Vil anbefale dig til enhver. TAK.
Kærlig hilsen
Gerda og Jørgen
Skrevet af Helge Nielsen, d. 05-07-2020
Hej Søren Rose;
Jeg kan dårligt få armene ned af begejstring over den fine sang du har skrevet til min kones 70-års fødselsdag. Er så glad for at jeg fik dig anbefalet af gode venner. Ønsker dig en rigtig god sommer og takker endnu engang for det flotte arbejd.
Hilsen fra Helge
Skrevet af Lilli A. Sørensen, d. 05-07-2020
Kære Søren;
Af hjertet 1000 tak for den sjove og rørende sang du har skrivet til mit barnebarns konfirmation, og ovenikøbet så smukt pyntet. Jeg vil med glæde anbefale dig til alle der har brug for den bedste festsang.
Mange sommerhilsner
Lilli/Mormor
Skrevet af Ole og Anita Petersen, d. 26-06-2020
Kære Søren
Tusind tak for den flotte og sjove sang du skrev til vores barnebarns konfirmation, vi glæder os til at synge den for ham. Anbefaler dig med stor glæde til andre, og ønsker dig en dejlig sommer.
Sommerhilsner
Anita og Ole
Skrevet af Janni Larsen, d. 12-06-2020
Hej Søren
Hvor er du bare dygtig og jeg er rigtig glad for den fine og sjove sang du skrevet til min søn. Jeg elsker de flotte tegninger du har sat på sangen. Tusind tak.
Kærlig hilsen
Janni Larsen
Skrevet af Ulla og Gert Rasmussen, d. 12-06-2020
Kæreste Søren Rose;
Af hjertet tak for den kærlige, rørene og sjove sang du har skrevet til vores barnebarns konfirmation - aldrig set bedre, og 'ekspres' leveret. Vi glæder os meget til at synge den for hende. Vi anbefaler dig til alle vore venner og bekendte. Hav en rigtig dejlig sommer.
Kh Ulla og Gert
Skrevet af Sylvia , d. 06-06-2020
Tusind tak for den meget smuk og sjove sang du skrivet til min datters. Jeg meget glad Søren Rose.
knus fra Sylvia
Skrevet af Birthe Eriksen, d. 30-05-2020
Kære Søren;
Tusind tak for sangen - den er både sød, sjov og rørende på en og samme gang. Stor respekt for dit arbejde, vi er 100% tilfredse og anbefaler dig med glæde til alle andre. TAK og hav en rigtig god sommer.
Skrevet af Ketty H., d. 30-05-2020
Hej Søren;
Vil blot takke dig endnu engang for en super god, frisk og særdeles morsom sang til vores barnebarns konfirmation (nr. 6 i rækken). Du imponerer os år efter år, med dine evner hvad angår at jonglere med ord, og vi vil til enhver tid anbefale til dig alle andre der har behov for en god sang.
Mange hilsner
Ketty og Bjarne
Skrevet af Henny Olesen, d. 10-05-2020
Kære Søren;
Tusind tak for den smukke og sjove konfirmationssang du skrev til vores barnebarn. Vi vil anbefale dig til alle og ønsker dig en dejlig sommer:-)
De bedste hilsner
Henny og Oscar
Skrevet af Niels Ole Hansen, d. 26-04-2020
Af hjertet tak kære Søren Rose for den meget fine, kærlige, sjove og meget personlige sang, du har været så venlig at skrive i anledning af min hustrus 70-års fødselsdag. Jeg er dybt imponeret over, hvad du kunne få ud af nogle ganske få linjer med episoder. Jeg vil anbefale din ekspertise til enhver. TAK.
Med venlig hilsen
Niels Ole

Nyeste kommentarer

04.03 | 18:10

Tusinde tak for en helt fantastisk god konfirmationssang personlig og fyldt med humor og glæde , samt en meget hurtig levering 😄 Kan varmt anbefale dig 🤗 TAK

...
10.01 | 11:27

Hej Søren og kone tak for en god sang til Lukas konfimation den er bare god vi er meget tilfredse komplet

...
25.08 | 08:32

Hej Søren Tusind tak for sølvbryllupsangen. Den var sød, sjov og rammende. Vi fik også lavet en god reklame for dig til festen😉

...
05.08 | 08:58

Hej
Tusind tak for en fin sang til vores søn og svigerdatters bryllup den 3.8.2019. Den indeholdt alt hvad vi havde ønsket og gav en god historie.

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE