GÆSTEBOG = FESTSANG-EKSPRES

Det vil glæde mig, hvis du har lyst til at skrive et par ord i min GÆSTEBOG. På forhånd TUSIND TAK:-)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Henny Olesen, d. 10-05-2020
Kære Søren;
Tusind tak for den smukke og sjove konfirmationssang du skrev til vores barnebarn. Vi vil anbefale dig til alle og ønsker dig en dejlig sommer:-)
De bedste hilsner
Henny og Oscar
Skrevet af Niels Ole Hansen, d. 26-04-2020
Af hjertet tak kære Søren Rose for den meget fine, kærlige, sjove og meget personlige sang, du har været så venlig at skrive i anledning af min hustrus 70-års fødselsdag. Jeg er dybt imponeret over, hvad du kunne få ud af nogle ganske få linjer med episoder. Jeg vil anbefale din ekspertise til enhver. TAK.
Med venlig hilsen
Niels Ole
Skrevet af Majbrit Nielsen, d. 03-04-2020
Kære Søren;
Endnu engang TUSIND TAK for den flotte sang du har skrevet til vores søns Nonfirmation 20. juni. Er sikker på den vil vække begejstring. Vil anbefale dig til alle der har behov for en super god og sjov sang.
Mange hilsner
Majbrit
Skrevet af Steen Lauritzen, d. 21-03-2020
Hej Søren;
Tusind tak for en utrolig sjov og rørende sang til vores datters konfirmation, som nu er udsat til juni. Rigtig god idé mht kun at skrive årstallet, da vi endnu ikke kendte den endelige dato, tak for det. Vi vil anbefale dig til alle vi kender, og ønsker dig det bedste fremover.
Kh Steen og Carmen
Skrevet af Karin Larsen, d. 17-03-2020
Kære Søren;
Jeg er meget glad og ovenud tilfreds med den sjove, søde og kærlig sang du lige har skrevet til min søns konfirmation. Jeg ved han bliver rigti glad for sangen, og jeg anbefaler dig også til alle andre.
Kærlig hilsen
Karin Larsen
Skrevet af Liane Nielsen, d. 15-03-2020
Hej Søren;
Tusind tak for den bedste, sødeste og SJOVESTE sang til vores barnebarns konfirmation 8. maj, den vil helt sikkert vække glæde på dagen. Vil anbefale dig til alle, sangen overstiger langt vores forventninger.
Knus fra Liane og co.
Skrevet af Anni P. , d. 14-03-2020
Kære Søren Rose;
Midt i dette skræmmende Corona-scenarie, så er det vel nok opløftende og livsbekræftende, at modtage en smuk, kærlig og virkelig sjov sang fra dig til sønnekes konfirmation. Vi er imponerede og vildt begejstrede.
Kærlig hilsen
Anni og Bjørn
Skrevet af Johanne Halvorsen, d. 14-03-2020
Hej Søren;
Vi er superglade for den flotte festsang du har forfattet til vores datters konfirmation. Du har fået alt med og melodien er eminent, TUSIND TAK for hjælpen. Vi vender tilbage ved næste festlighed. Alt det bedste til dig og din familie.
Mange hilsner
Ole og Johanne
Skrevet af Ida Larsen, d. 14-03-2020
Kæmpe tak for den fineste festsang du skrev til vores datters konfirmation, virkelig god, rørende og morsom, ku ikke ha ønsket os den bedre. Anbefaler dig til alle, og ønsker dig et skønt forår.
KH Ida og Aksel
Skrevet af Egon O. Pedersen, d. 10-03-2020
Kæreste Søren Rose;
Vi er dybt taknemmelige for den fine, kærlige, rørende og morsomme sang, du har forfattet til vores elskede barnebarn. Dejligt at vi fik dig anbefalet af gode venner. TUSIND TAK for sangen.
De kærligste hilsner
Egon og Lisbeth
Skrevet af Emilia og Jones, d. 07-03-2020
TUSIND tak for den skønneste konfirmationssang - aldrig set bedre og sjovere. Vil altid anbefale dig, og vender tilbage ved næste festlige lejlighed.
Søren Rose du kan dit kram:-)
Knus
Skrevet af Line Frandsen, d. 04-03-2020
Kære Søren;
Vil bare sige 1000 TAK for den smukke, søde og sjove sang du har skrevet til vores datters konfirmation. Kunne ikke være bedre, og vi glæder os meget til vi skal synge sangen for hende. Dejligt at vi fik DIG anbefalet.
KH fra Line og Bent
Skrevet af Lennart Knudsen, d. 01-03-2020
Hej Søren Rose;
Tusind tak for den fantastiske sang du har skrevet til min søns konfirmation. Sangen overstiger langt mine forventninger, idet den både er rørende og virkelig morsom på samme tid. Tænk at have sådanne evner, jeg er meget taknemmelig, og nu kan dagen bare indfinde sig. Du får mine varmeste anbefalinger.
Mange hilsner
Lennart
Skrevet af Elisabeth Simonsen , d. 25-02-2020
Kære Søren;
Endnu engang tak for den mest fantastiske sang til vores forældres sølvbryllup. Du er bare den bedst, og vi anbefaler dig med glæde til alle der mangler en go og sjov sang. Tak.
Kæmpe knus
Eli og søskende
Skrevet af Mille, d. 22-02-2020
Hejsa Søren;
Jeg er rigtig rigtig glad for den fine og sjove takkesang du har skrevet for mig jeg glæder mig til at se min mors og fars hoved til min konfimation.
1000 knus
Mille

Nyeste kommentarer

04.03 | 18:10

Tusinde tak for en helt fantastisk god konfirmationssang personlig og fyldt med humor og glæde , samt en meget hurtig levering 😄 Kan varmt anbefale dig 🤗 TAK

...
10.01 | 11:27

Hej Søren og kone tak for en god sang til Lukas konfimation den er bare god vi er meget tilfredse komplet

...
25.08 | 08:32

Hej Søren Tusind tak for sølvbryllupsangen. Den var sød, sjov og rammende. Vi fik også lavet en god reklame for dig til festen😉

...
05.08 | 08:58

Hej
Tusind tak for en fin sang til vores søn og svigerdatters bryllup den 3.8.2019. Den indeholdt alt hvad vi havde ønsket og gav en god historie.

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE